5 februari 2016

Wat we(jij en ik) doen…

Mensen vertellen mij steeds “Jeroen je moet gaan bloggen”…maar Jeroen is niet van het bloggen of het vloggen of wat mensen zoal meer doen op hun website. Ik ben meer van de praktische aanpak. Aan de slag met jou of met iemand die jij kent.

De tekst hieronder is dan ook meer een “leestekst”…mijn woorden op mijn manier geschreven.

Twee soorten van werkzaamheden waar je mij voor kunt inschakelen:

1- jou leren om te gaan met geld…vaste lasten betalen…overzicht…jouw kunde en kennis vergroten…zelfstandigheid bevorderen. Dit doen we(jij en ik) op een leuke en sympathieke manier.

2- aan de slag met jouw schulden…

De tekst hieronder heeft vooral betrekking op werkzaamheden inzake nr.2.

We gaan doen wat we moeten doen…en we doen het samen. In het begin gaan we al jouw cijfers in kaart brengen. Dit kan stress geven…want soms zijn de cijfers niet om vrolijk van te worden.

Daarna gaan we kijken hoe het zo ver heeft kunnen komen. Ligt het aan jouw gedrag? Heb je pech gehad? Onwetendheid? Onkunde? We draaien er niet om heen…recht voor z’n raap aanpak. Echter, altijd met respect!

Uiteindelijk gaan we kijken naar een oplossing…of oplossingen. Bij wie kun jij het beste terecht met je schulden wanneer deze problematisch zijn. Trouwens, niet alle schulden zijn problematisch…zolang we er maar op tijd bij zijn.

Misschien ga je uit contact…of verzin je allerlei redenen om maar niet verder te gaan met onze samenwerking. Dan is het, zeker in het begin, aan mij om jou weer op het juiste pad te krijgen. Dit lukt goed tot nu toe heb ik gemerkt in de praktijk want ik geef niet gauw op…en jij uiteindelijk ook niet. Wanneer de samenwerking wat verder gevorderd is zie ik dat mensen steeds relaxter worden en makkelijker communiceren. Dit laatste vooral ook met instanties etc. Erg belangrijk!

 

Nou dit was het dan. Ik wens ons veel succes.